Homeopatie

aid

Homeopatie je cesta k sobě i druhým skrz postupné vybrušování těla i mysli až k celkové spokojenosti a tělesnému zdraví.

Člověk je při homeopatické léčbě sám hlavním aktérem celého procesu, proto ji tak miluju…

 

HOMEOPATIE A DUCHOVNO

Existuje něco jako duchovní homeopatie? Může homeopatie někomu pomoci při duchovním růstu? Odpověď zní ano , nejlépe pomocí metody inspirující homeopatie. To však neznamená, že jiné druhy homeopatie to nedokáží, protože každá životní zkušenost, ať už je vnímána pozitivně nebo negativně, je tvořivým procesem a pomáhá dané osobě stát se více uvědomělou při přibližování se svému středu, své Esenci.

Dobře vybraný homeopatický lék dokáže komukoliv významně napomoci v procesu růstu, neboť řeší nejen jeho fyzické potíže, ale také emocionální, mentální a duchovní problémy. Pro mnohé lidi je homeopatie dokonce startovním bodem vědomějšího procesu duchovního růstu. Je pravda, že dokonce i v centrech new age a duchovního rozvoje se zatím málo ví o tom, jak fantastickou pomoc může homeopatie hledajícím lidem nabídnout. Není to ani tak způsobeno ignorancí z její strany jako spíš tím, že homeopatický svět dosud nemá jasnou ideu, jak pacientovi v tomto procesu vědomě pomáhat.

Duchovní růst byl dosud jen svým způsobem ,,vedlejším účinkem,, ,nikoli hlavním cílem homeopatické léčby. Na druhé straně je homeopatie často špatně chápána. Homeopatie je zde katalyzátorem celého procesu a výrazně jej urychluje. Vývoj, který by trval třeba 20 let nebo dokonce celý život, může nyní proběhnout během jednoho nebo dvou roků a může být nalezeno skutečné řešení problému, zejména pokud použijeme pohledu inspirující homeopatie.

(Dr. Tinus Smits, Inspirující homeopatie, léčba univerzálních úrovní)